Keri tarjoaa opiskelijaviihdettä

Kerroksessa, Tampereen yliopiston perinteisellä viiteen tähteen opiskelijaravintolalla on paljon tarjottavaa myös opiskelijoiden viihteeseen. Keri on erityisen suosittu vapaapäivinä ja opiskelupäivinä, kun lounaan päälle tarjoillaan aina live-musiikkia. Monipuolistettua ohjelmaa löytyy viikon jokaisena päivänä alkaen aamupalan tarjoamisesta, illallisklubeista ja pubien pöytiin.

Live-musiikin lisäksi tarjonnassa on paljon muuta opiskelijaviihdettä. Monet esimerkiksi vierailevat tohtoriklubilla, etsien edut hyvien hintojen ja elämysten yhdistelmästä. Sunnuntaiaamusta löydätte myös live-DJ:n.

Keri on se paikka, johon opiskelijat voivat liittoutua rentoon tunnelmaan ja antiblockbuster-ilmapiiriin. Kerin valikoimissa on runsaasti erilaista punk-, rock-, soul-, tanssi- ja hiphop-musiikkia sekä katsottavaa viihdettä, kuten stand up -esityksillä ja DJ:llä rytmittämieledustoja.

Jos olette tuhlannut illan tutkimuksessa ja tahdotte rentoutua opiskelujen ohessa, Kerissä olette oikeassa paikassa!

Kerin kampuksella järjestetään nyt erityislaatuista opiskelijaviihdettä. Yliopistolaisten touhuilla on tarkoitus tuoda opiskelijoille rentoa ja hauskaa viihdettä. Jokaisen viikonloppu, sillä on ohjelmaa ja aktiviteetteja, joka houkuttelee paikkakunnan opiskelijoita partioimaan.

Kampuksen elävöittämiseksi alueelle on luotu lukuisia musiikkitapahtumia ja esittelyitä. Musiikkitapahtumissa esiintyvät paikalliset bändit ja dj:t sekä tuovat alueelle rentouttavaa tunnelmaa. Esittelyt puolestaan tuovat Kerin alueelle perinteistä viihdettä tanssi-, teatteri- ja konsertti- esityksilläsi.

Erityisesti nuoret ovat ottaneet vastaan Kerin tarjoaman viihteen positiivisesti. Kerin alueella olevat festivaalit ja tapahtumat ovat saaneet runsaasti suosiota, ja ne ovatkin menneet suureen suosioon osallistujien keskuudessa. Vain harvat tapahtumat saavat näin suuren toiminnan ja tuntuvan vaikutuksen ympäristöönsä.

Kerin opiskelijaviihteen ansiosta opiskelijat voivat viettää laadukasta, hauskaa ja mielenkiintoista aikaa yhdessä ja viettävät iltansa ja viikonlopunsa hyvinvointinsa edistämiseksi. Tilaisuudet tuovat alueelle myös sosiaalista liikkuvuutta jam samalla ne helpottavat myös opiskelijoiden kurssien ohella harrastusten seuraamista. Myös paikalliset yritykset pyrkivät hyödyntämään alueella jokaisen tapahtuman mahdollisuutta.

Kerin alueella tapahtuva viihde tarjoaa myös elintasoa, joka helpottaa erityisesti heikkoudellisten ja pienituloisten nuorten eloa. Viihteen tarjoajana Keri tarjoaa edullisen suhteelliseen hintaan ohjelman, jonka avulla he voivat nauttia samoista palveluista kuin muutkin. Se on hyvä uutinen rahattomille opiskelijoille, koska Ne auttavat heitä sopeutumaan muihin paikallisiin elintasomahdollisuuksiin.

Kerin opiskelijat, jotka ovat usein ajautuneet talven lumiseen maailmaan, ovat saaneet toivoa! Tänä vuonna Keri tarjoaa monipuolista opiskelijaviihdettä ympäri vuoden.

Kerin Piazzan, Hello World Tapahtumat ja Markka Markkinat ovat tuoneet paljon elämää ja energiaa kampukselle. Piazza tuo opiskelijoille tilaisuuden löytää, jakaa ideoita ja oppia uutta, kun taas Hellow World tapahtumien avulla voit ottaa osaa aktiiviseen keskusteluun ja verkostoitumiseen muiden Kerin opiskelijoiden ja ammattilaisten kanssa. Lisäksi Markka Markkinat tarjoavat opiskelijoille erinomaisen mahdollisuuden hankkia uusia verkkoja, löytää työmahdollisuuksia ja tutustua muihin alan innovaatioihin ja konsepteihin yhdessä ympäristössä.

Kerin Piazzan ja Markka Markkinoiden lisäksi Kerissä on runsaasti muita tapahtumia ja aktiviteetteja opiskelijoille tarjolla – liikuntakeskuksesta iltamenoihin sekä urheilu- ja musiikkitapahtumiin. Yliopiston vanhin oma elokuvaklubi, VOX elokuvateatteri tuo myös lukuisia maineikkaita elokuvia ja draamaesityksiä opiskelijoiden nautittavaksi.

Keristä voi siis selviytyä talven pimeimmistä päivistä opiskelijaviihteellä – busy but fun! Mene siis sosiaalisesti hyväksyttäviin tapahtumiin, nauti KerSci festivaaleista ja osallistu VOX elokuvateatterin filmiklubiin nauttiaksesi arjen episoideista. Luota meihin, tulevan talven ihmeitä ei voi missata!

Kevätkauden suurin tapahtuma Erasmus Keri tarjoaa monipuolisen ohjelman opiskelijoille. Tänä vuonna ohjelmassa on mahdollisuus nauttia erilaisista artisteista, mutta myös pelata modernia ja perinteisiä pelejä, kuten jalkapalloa tai skippaa.

Pääesiintyjien joukossa on kovia nimiä, muun muassa Levyraati ja Kohti C-kasetti. Perjantain ja lauantain välisen yön aikana sopii suunnata Baanalle nostalgiayöhön, jossa esiintyy mm. karaoketeknonaatio Chromatica sekä Arpeggio 4- ja 8-bittisen musiikin ihmeille.

Karenssin täyttyessä ja päiväopinnot ohi, on aika suunnata osallistumaan Kerin hauskanpitoon. Istahda ystävien kanssa pöytään petankista tai maalaa tunnelmaa kovan rockin meiningillä. Rakastatko retroa? Siihenkin löytyy keriltä varmasti hyvä valikoima.

Kerillä on myös tilaisuuksia sekä tutustua toisiinsa, että liittyä aktiviteetteihin. Vaikka paikan päällä saattaa olla monia eri kulttuureja edustettuna, jokaisella on mahdollisuus nauttia vitseistä, hauskoista tunneista ja yhteisen yöhuvin ilosta!

Kerin juhlat ovat tapani viettää rentouttava viikonloppu ja löytää hetken anneta opiskelusta hengähtämiseen! Kannustamme kaikkia osallistumaan Keriin nauttimaan omista hetkistä ja mahtavasta viihteestä!